Υπηρεσίες

Τμηματική Ανάλυση Σώματος

Έμμεσος προσδιορισμός και αξιολόγηση της σωματικής σύστασης του ατόμου μέσω της μεθόδου της βιοηλεκτρικής εμπέδησης. Σε λίγα δευτερόλεπτα μπορείτε να έχετε ακριβή εκτίμηση του σωματικού σας λίπους σε ποσοστό επί τις εκατό αλλά και σε κιλά, καθώς και τον προσδιορισμό της μυικής μάζας, του ποσοστού νερού στο σώμα σας, της κυτταρικής σας υγείας, του σκελετικού ιστού αλλά και του δείκτη σαρκοπενίας.

Αθλητική Διατροφή

Εξοπλίστε τους μυς και το σώμα σας για καλύτερη απόδοση στην άθλησή σας η για καλύτερη καύση λίπους, όποιος και αν είναι ο στόχος με εξοπλισμό μια σωστή διατροφή.

Διατροφή για παθολογικές καταστάσεις

Σύνταξη εξατομικευμένου διατροφικού πλάνου μετά από αξιολόγηση πρόσφατων αιματολογικών και βιοχημικών εξετάσεων για τη κατάσταση που επικρατεί.

Διατροφή για εγκύους/θυλάζουσες

Συνεχή παρακολούθηση και σύνταξη διατροφικών πλάνων, πρίν και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης σε όλα τα τρίμηνα και κάλυψη των απαιτούμενων ενεργειακών αναγκών.

Διατροφογενετική ανάλυση γονιδίων για Διατροφή-Βιταμίνες/Ιχνοστοιχεία και Άθληση

Κάντε το δικό σας DNA test αναίμακτα μέσω λήψης σάλιου και μόνο μία φορά στη ζωή σας καθώς τα γονίδια σας δεν αλλάζουν. Η ανάλυση του DNA αποκαλύπτει ενδεχόμενους πολυμορφισμούς που μπορεί να υπάρχουν στα γονίδια σας και οι οποίοι συνδέονται με μοναδικά γνωρίσματα του κάθε ατόμου. Μέσω των διατροφικών πληροφοριών που παίρνετε απο την ανάλυση του DNA σας, μπορούμε να οργανώσουμε ένα εξατομικευμένο διατροφικό πλάνο το οποίο προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η ανάλυση του DNA πραγματοποιείται απο την εταιρία iDNA Genomics με την μέθοδο qPCR.