Γνωρίστε με

Γειά, είμαι ο Δημήτρης

Κατάγομαι από την Αθήνα και συγκεκριμένα από την Καισαριανή. Εργάζομαι ως Διαιτολόγος Διατροφολόγος και είμαι απόφοιτος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Λάρισας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας , με θέμα “Η Διατροφή στην Υγεία και στην Νόσο”. Η πρακτική μου άσκηση έγινε στο διαιτολογικό τμήμα του νοσοκομείου “Παίδων Αγία Σοφία” όπου πραγματοποιούσα συμβουλευτική διατροφή στους γονείς των παιδιών που πάσχουν απο διάφορα μεταβολικά νοσήματα και αυτοάνοσες παθήσεις με κυριότερες από αυτές τον διαβήτη, την κοιλιοκάκη και την κυστική ίνωση. Το πάθος μου για μόρφωση πάνω στο τομέα της διατροφής με οδήγησε και στη παρακολούθηση αρκετών συνεδρίων/σεμιναρίων με το σημαντικότερο απο αυτά να είναι “Ειδικός Αθλητικής Διατροφής” απο το Εργομετρικό Κέντρο Διατροφής και Άσκησης “Peak Performance”. Ωστόσο το πάθος μου για την διατροφή με ώθησε να παρακολουθήσω και να αποκτήσω και άλλες πιστοποιήσεις πάνω στην Αθλητική Διατροφή, σε βασικές αρχές της Διατροφής και της Διαιτολογίας, σε σεμινάρια ορθής διάγνωσης αιματολογικών εξετάσεων καθώς και σε εκπαίδευση αντιμετώπισης διάφορων αυτοάνοσων συμπτωμάτων

Ανέκαθεν ήμουν κατά της παραπληροφόρησης και αυτό είχε ως συνέπεια,οποιαδήποτε πληροφορία άκουγα ή διάβαζα για πρώτη φορά για ένα θέμα διατροφής ή γενικά για την Υγεία, να το ερευνώ σχολαστικά όσον αφορά την εγκυρότητα του. Αυτήν την “εμμονή” προσπαθούσα με έναν τρόπο να την μεταδώσω και στον υπόλοιπο κόσμο όταν ανέφεραν θέματα γύρω από την Διατροφή.

Θα είναι μεγάλη μου χαρά να ταξιδέψουμε μαζί στο κόσμο της διατροφής καθώς και να σας βοηθήσω να πιάσετε τους στόχους σας μέσα από εξατομικευμένη διατροφική παρακολούθηση.