YourNutri Information

yournitri_logo

Ποιός είμαι

Γειά, είμαι ο Δημήτρης

Κατάγομαι από την Αθήνα και εργάζομαι ως Διαιτολόγος Διατροφολόγος. Αποφοίτησα από το τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το 2015 και στη συνέχεια ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο ίδιο πανεπιστήμιο του τμήματος Ιατρικής, με θέμα “Η Διατροφή στην Υγεία και στην Νόσο”.

about_me

Η πρακτική μου άσκηση έγινε στο διαιτολογικό τμήμα του νοσοκομείου “Παίδων Αγία Σοφία” όπου πραγματοποιούσα συμβουλευτική διατροφή στους γονείς των παιδιών που πάσχουν απο διάφορα μεταβολικά νοσήματα και αυτοάνοσες παθήσεις με κυριότερες από αυτές τον διαβήτη, την κοιλιοκάκη και την κυστική ίνωση.

Μέχρι την έναρξη του προσωπικού μου διαιτολογικού γραφείου, εργαζόμουν ως Διατροφολόγος σε κέντρο αισθητικής ιατρικής καθώς και σε αλυσίδα γυμναστηρίων για 3 χρόνια.

Παράλληλα, συμμετείχα σε διάφορα σεμινάρια και ημερίδες στον τομέα της Διατροφής για να εμπλουτίζω συνεχώς τις γνώσεις μου.

Εδώ και μερικά χρόνια μπορείτε να με βρείτε στο προσωπικό μου γραφείο στην Καισαριανή.

Το πάθος μου για μόρφωση πάνω στον τομέα της διατροφής με οδήγησε και στη παρακολούθηση αρκετών σεμιναρίων με το σημαντικότερο απο αυτά να είναι το “Ειδικός Αθλητικής Διατροφής” από το Εργομετρικό Κέντρο Διατροφής και Άσκησης “Peak Performance”.

Το πάθος μου για την διατροφή με ώθησε να αποκτήσω και άλλες πιστοποιήσεις πάνω στην Αθλητική Διατροφή, όπως:

  •  Βασικές Αρχές της Διατροφής και της Διαιτολογίας,
  •  Σεμινάρια Ορθής Διάγνωσης Αιματολογικών Εξετάσεων

Ανέκαθεν ήμουν κατά της παραπληροφόρησης και αυτό είχε ως συνέπεια, οποιαδήποτε πληροφορία άκουγα ή διάβαζα για πρώτη φορά για ένα θέμα διατροφής ή για την υγεία γενικότερα, να το ερευνώ σχολαστικά όσον αφορά την εγκυρότητα του. Αυτήν την “εμμονή” προσπαθούσα με έναν τρόπο να την μεταδώσω και στον υπόλοιπο κόσμο όταν ανέφεραν θέματα γύρω από την Διατροφή.

Ο χώρος

Θα είναι μεγάλη μου χαρά να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της διατροφής και να σας βοηθήσω να πετύχετε τους στόχους σας μέσα από εξατομικευμένη διατροφική παρακολούθηση.